esmaspäev, 14. aprill 2014

Vaarika-mousse

Vaarika-mousse


Vaja läheb:

  • 3,5 dl püreestatud vaarikate mahl
  • 1 dl suhkrut
  • 2 želatiinilehte
  • 2 dl vahukoort
Kasutasin külmutatud vaarikaid ja osaliselt ka vaarika toormoosi. Suvisel ajal võiks muidugi värskeid marju
tarvitada. Surusin vaarikad ja moosi läbi sõela. Lasin želatiinilehtedel 5 minutit külmas vees paisuda, pigistasin nad kuivaks ja segasin 0,25 dl keeva veega kuni želatiin täielikult lahustus. Valasin hulka vaarikamahla.
Vahustasin vahukoore suhkruga ja segasin ettevaatlikult vaarikamahlaga. Jagasin magustoidu kaussidesse ja hoidsin üleöö
külmakapis.
Sellest kogusest jagus neljale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar